Musikkvällarna kommer tillbaka 2020!

Publicerat: 31 december - 2019

Musikkvällarna kommer tillbaka 2020!

Vi har glädjen att meddela att sommarsuccén Musikkvällar på Stora Torg med stolt huvudsponsor Sparbanken Skåne och samarbetspartner Kulturföreningen Äntligen återkommer för tredje året i rad 2020!

Kvällarna på Stora Torg har växt och blivit allt större – i somras fick city ta del av fem underbara tisdagskvällar med en rad olika musikgenrer och teman. Bland upplägget fanns Smens Baglomma, Plura, Linnea Henriksson, Albin Lee Meldau och många fler folkkära artister. Uteserveringarna runt om på torget var fullsatta kväll efter kväll och publiken sjöng, dansade och myste tillsammans framför scenen.

Tisdagarna i juli har således börjat bli väletablerade i sommarprogrammet. Detta året tar vi det steget längre, efter önskan från både publik och krögare och förlänger säsongen från 30 juni, 14 juli, 21 juli, 28 juli till 4 augusti! Fem kvällar är bekräftade, men möjligheten för en sjätte kväll är inte uteslutet.

“Det är ett väldigt lyckat koncept och fantastiskt att vi för tredje året kan utveckla det ännu mer! Men också att fler och fler, både boende och besökande, får upp ögonen för Kristianstad som sommarstad. Vi är oerhört tacksamma och stolta för samarbetet vi har med Sparbanken Skåne som möjliggör dessa kvällar.”
Charlotte Svärd, verksamhetsledare för Handelsstaden Kristianstad.

Vi är så stolta över att tillsammans med Sparbanken Skåne kunnat öppna upp för en ny sommartradition i city och som mottagits med öppna armar.

Artistsläppen sker under våren och tidig sommar – så håll utkik på våra sociala medier. Här hittar ni oss på Facebook!
Vi ses på stan!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Välkommen på cityweekend 25-26 sep

Välkommen på cityweekend 25-26 september!  För att fira namnbytet till Kristianstad City bjuder vi in till en helg av festligheter! Livemusik, foodtrucks (churros, donuts & langos), gener...

CITYS FÖRSTA VÄGGMÅLNING ÄR KLAR!

CITYS FÖRSTA VÄGGMÅLNING ÄR KLAR! Vi är så stolta över att presentera verket Lula Goce skapat som stod klart måndag förmiddag. Vi är helt förälskade i den och hoppas ni är det också! Sto...

Kristianstads första väggmålning är på gång

Följ livesändningen på vår facebooksida, https://www.facebook.com/KristianstadCityKonstnär: Lula Goce