Musikkvällarna kommer tillbaka 2020!

Publicerat: 31 december - 2019

Musikkvällarna kommer tillbaka 2020!

Vi har glädjen att meddela att sommarsuccén Musikkvällar på Stora Torg med stolt huvudsponsor Sparbanken Skåne och samarbetspartner Kulturföreningen Äntligen återkommer för tredje året i rad 2020!

Kvällarna på Stora Torg har växt och blivit allt större – i somras fick city ta del av fem underbara tisdagskvällar med en rad olika musikgenrer och teman. Bland upplägget fanns Smens Baglomma, Plura, Linnea Henriksson, Albin Lee Meldau och många fler folkkära artister. Uteserveringarna runt om på torget var fullsatta kväll efter kväll och publiken sjöng, dansade och myste tillsammans framför scenen.

Tisdagarna i juli har således börjat bli väletablerade i sommarprogrammet. Detta året tar vi det steget längre, efter önskan från både publik och krögare och förlänger säsongen från 30 juni, 14 juli, 21 juli, 28 juli till 4 augusti! Fem kvällar är bekräftade, men möjligheten för en sjätte kväll är inte uteslutet.

“Det är ett väldigt lyckat koncept och fantastiskt att vi för tredje året kan utveckla det ännu mer! Men också att fler och fler, både boende och besökande, får upp ögonen för Kristianstad som sommarstad. Vi är oerhört tacksamma och stolta för samarbetet vi har med Sparbanken Skåne som möjliggör dessa kvällar.”
Charlotte Svärd, verksamhetsledare för Handelsstaden Kristianstad.

Vi är så stolta över att tillsammans med Sparbanken Skåne kunnat öppna upp för en ny sommartradition i city och som mottagits med öppna armar.

Artistsläppen sker under våren och tidig sommar – så håll utkik på våra sociala medier. Här hittar ni oss på Facebook!
Vi ses på stan!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Sommarläsning med Akademibokhandeln

Visste du att läsning kan bidra till mindre stress och att sänka blodtrycket? Kanske är det just därför många väljer att återuppta läsningen under sin semester i hängmattan, i stugan eller p...

Citysemestra i sommar

Hur många kan du och din familj kryssa av i sommar? När omständigheterna ser ut som de gör, och vi alla måste ta vårt ansvar för att inte förvärra smittspridningen, är det ett gyllene tillf...

NU KAN DU TA ANTIKROPPSTEST MOT COVID-19

Är du nyfiken på om du bär på antikroppar mot Covid -19? Från och med idag kan du enkelt ta ett blodprov på Kronans Apotek på Galleria Boulevard för att få en indikation om du har antikroppar...