Bröllop & festevent 8 februari. Save the date!

8 feb

Bröllop & festevent 8 februari. Save the date!

Skägg & Lockar bjuder tillsammans med Handelsstaden & Galleria Boulevard in till ett Bröllop & Festevent i Kristianstad den 8:e februari 2020. Vi vill här skapa en rolig happening för alla besökare och blivande brudpar där vi kan visa upp alla våra fantastiska lokala aktörer och locka till bröllop i våra otroliga miljöer i och runt om Kristianstad!

Var:
Galleria Boulevard

När:
Lördagen 8:e februari 2020, kl 11-16:00

Att tänka på:
Du som utställare ansvarar själv för att ta med det som ni behöver, monter/utställningsmaterial, extra förlängningssladdar och dylikt. Möjligheten finns även till att skapa en kreation av valfritt slag (arrangemang, film, skyltmaterial, bara fantasin som sätter gränser) som efter mässan kan få leva kvar, i något av stans skyltfönster under påföljande veckor, både för att pryda city men också som en pepp inför alla hjärtans dag, samt som en möjlighet att nå fler kunder.

Vi kommer ha catwalk på plan 1 där är det fritt fram att som utställare anmäla sig för att hålla egen visning.

Vi hoppas ni tycker detta låter som en rolig idé, och att ni vill vara med och bidra på något sätt. Vi önskar också att alla pushar detta event i sina sociala kanaler och pratar med era kunder om det så att vi får så många besökare som möjligt till att delta.

Anmälningsavgiften är 250 kr, med undantag för butiker som tillhör Galleria Boulevard. Detta för att GB står för lokalkostnad.

Sista anmälningsdag är 24/1 2020.

VAD INGÅR I ANMÄLNINGSAVGIFTEN?
Vi ordnar plats, bord (183*76cm) marknadsföring kring evenemanget, scen och syr ihop eventet.

Anmälningslänk: https://forms.gle/USi9kaDPqCiqgBww9
Sista anmälningsdatum är 24/1 2020.

Handelsstaden Kristianstad, Galleria Boulevard & Skägg & Lockar erhåller rätten att säga nej till individuella utställare om det anses olämpligt för evenemanget.

Handelsstaden Kristianstad, Galleria Boulevard & Skägg & Lockar erhåller rätten att planera upp ordning och tider för catwalken.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Hållbarhet & hälsa i city: Lagning & andrahand med Polarn & Pyret

Nytt år – nytt jag! Känner ni igen er? Under januari och februari kommer vi att presentera 10 citytips med fokus på hälsa & hållbarhet – för att du ska kunna göra smartare val f...

25
jan

Rockvecka i city!

Tiden framöver går verkligen i rockens tecken! Varför inte rivstarta med bandtävling på Biljardkompaniet, där du har chansen att rösta fram två band som får uppträda på sommarens Kristianst...

Musikkvällarna kommer tillbaka 2020!

Vi har glädjen att meddela att sommarsuccén Musikkvällar på Stora Torg med stolt huvudsponsor Sparbanken Skåne och samarbetspartner Kulturföreningen Äntligen återkommer för tredje året i rad...