Tomterace i City

7 dec

Tomterace i City

TILLSAMMANS GÅR VI MOT EN NY JULTRADITION I CENTRUM

Text: Kristianstad-Nova Rotaryklubb tillsammans med Kristianstad Hammarshus Rotaryklubb


Vill du vara med och skapa en ny jultradition för Kristianstads invånare och besökare? Vill du se Kristianstads gator fyllas av tomtar i advent? Vill du hjälpa Rotary att hjälpa?

Tomterace i Rotarys regi har blivit en succé på många håll, bland annat i Kalmar som syns på bilden. Nu har turen kommit till Kristianstad.

Vi söker samarbetspartners och sponsorer som vill hjälpa till att sprida julglädje både bland dem som julhandlar i centrum och bland utsatta i människor i vår närhet och i katastrofområden.

Behållningen från loppet delas mellan Stadsmissionens verksamhet i Kristianstad, organisationen ShelterBox, som förser familjer i kris- och katastroflägen med tält och akuta förnödenheter och Rotarys vaccinationsprojekt för att utrota polio.

Ditt företag kan sponsra med ett bidrag och genom att skänka vinster eller erbjuda rabatterbjudanden till deltagarna i loppet. Tomteracet i Kristianstad har bara vinnare! Vill du vara en av dem?

Facebooksida

X

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Hälsa & hållbarhet i city: Reuse – en hållbar skokollektion

Har du fina skor som du inte längre använder och som förtjänar att rustas upp lite? På Scorett & Wallenbergs kan du lämna in skor, och som tack får du 10% på nästa köp. De skor som lämn...

CITYS SEMMELGUIDE 2020

Årets kanske bästa dag är här – fettisdagen! Väljer du den traditionella semlan eller är du kanske lite mer äventyrlig av dig? Citys conditorier har jobbat hårt för att erbjuda er de al...

Jag finns för dig – ett kvinnonätverk i Kristianstad

Handelsstaden träffade i veckan Helena Bergh och Ann Svanström som tillsammans grundade och driver facebookgruppen “Jag finns för dig. Kristianstad”.  Det är en grupp för kvinnor i Kristians...