Tomterace i City

7 dec

Tomterace i City

TILLSAMMANS GÅR VI MOT EN NY JULTRADITION I CENTRUM

Text: Kristianstad-Nova Rotaryklubb tillsammans med Kristianstad Hammarshus Rotaryklubb


Vill du vara med och skapa en ny jultradition för Kristianstads invånare och besökare? Vill du se Kristianstads gator fyllas av tomtar i advent? Vill du hjälpa Rotary att hjälpa?

Tomterace i Rotarys regi har blivit en succé på många håll, bland annat i Kalmar som syns på bilden. Nu har turen kommit till Kristianstad.

Vi söker samarbetspartners och sponsorer som vill hjälpa till att sprida julglädje både bland dem som julhandlar i centrum och bland utsatta i människor i vår närhet och i katastrofområden.

Behållningen från loppet delas mellan Stadsmissionens verksamhet i Kristianstad, organisationen ShelterBox, som förser familjer i kris- och katastroflägen med tält och akuta förnödenheter och Rotarys vaccinationsprojekt för att utrota polio.

Ditt företag kan sponsra med ett bidrag och genom att skänka vinster eller erbjuda rabatterbjudanden till deltagarna i loppet. Tomteracet i Kristianstad har bara vinnare! Vill du vara en av dem?

Facebooksida

X

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

14
dec

Julkonsert på Lilla Torg – Moa Lignell

Handelsstaden Kristianstad bjuder in till en härlig julkonsert på Lilla Torg med Moa Lignell och flera stämningsfulla artister! Ta med dina nära och kära och njut av julstämningen och musiken i ...

Nytillskott på Östra Storgatan

På Black Friday får vi ett nytillskott på Östra Storgatan! Donna Di Classe är Ediths dröm som gått i uppfyllelse. Efter många år i den italienska modebranschen öppnar hon nu upp sin egna but...

Jul i Kristianstad City

Julpyssel, magiska julkonserter, mysiga marknader och stämningsfulla körer. I december fylls city av julstämning och hela programmet hittar du på vår hemsida. Dessutom håller vi extraöppet unde...