Information

Publicerat: 27 maj - 2019

Information

Vill du njuta av sköna sommarkvällar med musik, folkliv, god mat och dryck? Då kan vi bjuda in dig till Musikkvällarna på Stora torg i juli.

Sparbanken Skåne har för andra året i rad möjliggjort dessa fem kvällar i juli (2, 10, 16, 23, 30 juli) där vi bjuder på gratiskonserter med välkända artister. Kom tidigt och passa på att shoppa i vår mysiga stadskärna. I samband med att butikerna stänger vid 18:00 börjar tonerna ljuda på Stora torg, kom och lyssna på skön musik där lokala förmågor och grymma förband inleder kvällen.

Kvällar att boka in med vänner, nära och kära – det blir definitivt ett sommarminne!

Stolt huvudsponsor: Sparbanken Skåne.

Detta arrangeras av Handelsstaden Kristianstad AB i nära samarbete med Kulturföreningen Äntligen och krögarna runt Stora torg; Lilla P, O´Learys, Bånken, Borgmästaregården, The Steakhouse samt Hotell C4, Quality Grand Hotell och Stadshotellet i Kristianstad. Men också i samarbete med Kristianstads kommun, Kristianstads Handelsförening, Svensk Live, Studiefrämjandet, Kulturrådet, Skånsk Live, Region Skåne.
X

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

29
jun

25 år sedan P6 lades ned

25 år sedan Norra Skånska Regementet (P6) lades ned och Wendes Artilleriregemente (A3) flyttade från Kristianstad. Vi uppmärksammar detta lördagen den 29 juni 2019 kl. 10.00 – 13.00 på Sto...

10-13
jul

Kristianstad Stadsfest

Äntligen blir det Stadsfest i Kristianstad! Boka in den 10-13 juli för då blir det fest på gator och torg 🙂 Här kan du följa programmet: http://kristianstad.stadsfest.com/